Микро магазини Липненски са 100% българска частна компания, основана през 2005г, която разполага със собствена магазинна мрежа в над 40 града в цялата страна.

От тази година стартирахме онлайн магазин, с които Липненски достига по-лесно до многобройните си клиенти в цялата страна с продукти с гарантирано качество и произход на достъпни цени,

В нашите магазини ще намерите:

-          Почистващи препарати, течни перилни препарати, салфетки, мокри кърпи, които сами произвеждаме.

-          Дамски стоки – блузи, рокли, туники, обувки, чехли чорапогащи

-          Детски стоки – детски комплекти за момче и момиче, панталони, рокли, туники, обувки

-          Стоки за мъжа – тениски, блузи, спортни екипи, пижами, чехли, джапанки,

-          За дома – хоби и забавления,

Марката „ЛИПНЕНСКИ” е синоним на РОДОЛЮБИЕ и ЧЕСТ

РОДОЛЮБИЕ, защото това е една от малкото български фирми, ориентирана към това да улесни живота на българина, независимо дали живее в столицата, или в малко градче. ЧЕСТ, защото основната идея на Липненски е предлагайки качествени и необходими стоки, да създава удовлетвореност в своите клиенти.

Дължим Ви разяснение и за думичката „микро”, която присъства навсякъде пред наименованието на нашите магазини.
Основната идея на нашата верига е да достигаме до хората, както в големите градове, така и в малките населени места, които нямат много възможности за разнообразен пазар на качествени стоки с достъпни цени. Именно политиката, ориентирана към градчета с под 5000 души население, стои в основата на наименованието „микро магазини”. Ще изпълним и най-дребните Ви потребности. Дори и в най-малкото, но красиво и гордо българско градче. За нас това е важно! „Микро” политиката всъщност създава максимум доверие у Вас!

„Липненски” създаде свои собствени производствени линии. Нашите артикулите – мокри кърпички, течни перилни препарати, почистващи препарати, препарати за измиване на съдове, течни сапуни за ръце, салфетки и тоалетна хартия,са важни от част от ежедневието ни в домакинството и офиса. Това означава: първо - лично и отговорно контролиране на качеството им и второ - определяме сами цената, като не сме зависими от вносители или прекупвачи

Социалната ангажираност е важен приоритет във фирмената политика на дружеството. Не сме безразлични към средата, в която живеем и работим и се стремим да допринасяме за нейното усъвършенстване.

Ръководството на компанията провежда дългосрочна и последователна политика в областта на социалната отговорност, като се ангажира с подкрепата и реализирането на множество инициативи и проекти. Социална отговорност не е еднократен акт, а процес, в който бизнесът демонстрира своето отношение към обществото и допринася за неговото развитие.

Микро магазини „Липненски” e внедрила принципите на Социалната отговорност чрез своята политика за най-добро съотношение между качество и цена.

 

МИКРО МАГАЗИНИ ЛИПНЕНСКИ – НАШИЯТ СЕМЕЕН ПРИЯТЕЛ!


Accept
За да Ви предоставим възможно най-доброто потребителско изживяване, понякога използваме така наречените "бисквитки" ("cookies").